Tutkijatohtorin tehtävä 2021, kaikki tutkimusalat

11.8.2021
23.9.2021 klo 16.15 Suomen aikaa
1.9.2022–31.8.2025
Päätetty
  • Keskimääräinen myöntö 200 000–300 000 euroa / tutkijatohtori
  • Hakijana yksittäinen tutkija, jonka ensimmäisen tohtorintutkinnon todistus on päivätty välillä 30.9.2017–22.9.2021

Tutkijatohtorin tehtävän tavoitteena on mahdollistaa lupaavimpien, hiljattain tohtorintutkinnon suorittaneiden tutkijoiden pätevöityminen vaativiin tutkija- tai asiantuntijatehtäviin. Hakijalta edellytetään tohtorintutkinnon jälkeistä liikkuvuutta. Hakemusta arvioitaessa kiinnitetään erityisestä huomiota suunnitelman kansainväliseen ulottuvuuteen, ja hakijoita kannustetaan kansainväliseen liikkuvuuteen ja yhteistyöhön. Rahoitusta haetaan omaan palkkaukseen sekä henkilökohtaisiin tutkimuskuluihin.

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta. Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa sekä vastuullista.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin rahoitusta käytetään -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielisen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?