Medialle

Viestintämme auttaa kaikissa Akatemiaan liittyvissä kysymyksissä. Mediaviestintäaiheissa voit olla yhteydessä viestintäasiantuntijoihin Pekka Rautio (puh. +358 295 33 5040) tai Leena Vähäkylä (puh. +358 295 33 5139). Akatemian johdon viestintäyhteyksistä vastaa viestintäjohtaja Riitta Tirronen (puh. +358 295 33 5118). Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)aka.fi.

Voit myös lähettää kysymyksen sähköpostilla osoitteeseen viestinta(at)aka.fi tai verkkosivujen Kysymykset ja palaute -lomakkeen kautta

Henkilöstömme yhteystiedot löydät alla olevan Henkilöstöhaku-linkin kautta.

Tiedejatutkimus.fi ja Tutkijan tiedot -työkalu

Tiedejatutkimus.fi-palvelu kokoaa yhteen tietoa Suomessa tehtävästä tutkimuksesta ja tuo sen jokaisen saataville helpossa muodossa. Palvelu sisältää tietoa suomalaisesta tutkimusjärjestelmästä, suomalaisten organisaatioiden julkaisuista, julkisten ja yksityisten tutkimusrahoittajien rahoittamista hankkeista sekä tilastotietoa tutkimuksen henkilöstöstä ja rahoituksesta sekä bibliometristä tietoa julkaisutoiminnasta.

Tutkijan tiedot -työkalu kokoaa tietoa Suomessa toimivista tutkijoista ja asiantuntijoista, jotta eri tutkimusaloilla ja organisaatioissa toimivat asiantuntijat ovat helpommin löydettävissä. Työkalu mahdollistaa yhä laajemman asiantuntijajoukon osallistumisen omaa alaansa koskevaan keskusteluun mediassa sekä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Palvelua kehitetään parhaillaan täydennetyillä ominaisuuksilla.

Aineistopankki

Suomen Akatemian aineistopankissa julkaistut kuvat ovat vapaasti käytettävissä. Kuvapankissa on henkilökuvia, kuvia tilaisuuksista ja tapahtumista, logoja, esitteitä ja videoita. Muita kuvia voi tiedustella viestinnästä: viestinta(at)aka.fi.

Päivitämme kuvia ja muuta materiaalia kokoelmaan jatkuvasti. Jos käytät Akatemian kuvia, mainitse lähde ja kuvaaja julkaisun yhteydessä (Copyright Suomen Akatemia, Maija Mielikäinen).

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?