Liikkuvuusapuraha Suomesta Japaniin, Taiwaniin tai Venäjälle -haku

11.8.2021
23.9.2021 klo 16.15 Suomen aikaa
1.2.2022 alkaen
Päätetty
  • Hakijana on tutkija.
  • Rahoitusta voi hakea liikkuvuuteen Suomesta Japaniin, Taiwaniin tai Venäjälle.

Suomen Akatemia edistää kahdenvälisiin sopimuksiin perustuvalla liikkuvuusrahoituksella suomalaisten tutkijoiden kansainvälistä vuorovaikutusta ja tutkimusympäristöjen kansainvälistymistä.

Liikkuvuusapurahahaku koskee Japania, Taiwania ja Venäjää. Rahoitusta voi hakea tutkijan omaan liikkuvuuteen Suomesta ulkomaille. Rahoitus on henkilökohtainen apuraha.

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta. Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa sekä vastuullista.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin haet rahoitusta -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielinen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?