Liikkuvuusseminaari Kiinan kanssa (NSFC) -haku 2022

25.8.2022
28.9.2022 klo 16.15 Suomen aikaa
1.3.2023 alkaen
Käsittelyssä
  • Hakijana on yksittäinen tutkija. Liikkuvuushakemusta ei voi laatia konsortiomuotoisena.
  • Rahoitusta voi hakea kuluihin, jotka liittyvät ulkomailla järjestettävään seminaariin osallistumiseen (tutkimusryhmän matka- ja elinkustannukset) tai Suomessa järjestettävän seminaarin peruspuitteisiin (tilavuokra, kokoustekniikka, kokoustarjoilut, painatus, postitus).
  • Ulkomaisen rahoittajan NSFC:n hakuaika oman maansa tutkijoille voi päättyä aikaisemmin kuin Suomessa. Akatemian hakuilmoitukseen on merkitty ulkomaisten hakujen päättymispäivät siten kuin ne ovat olleet tiedossa keväällä 2022.

Suomen Akatemia edistää kahdenvälisiin sopimuksiin perustuvalla liikkuvuusrahoituksella suomalaisten tutkijoiden kansainvälistä vuorovaikutusta ja tutkimusympäristöjen kansainvälistymistä.

Liikkuvuusseminaari-haku koskee Kiinaa ja vain yhtä rahoittajaa, National Natural Science Foundation of China NSFC:tä. Chinese Academy of Sciences CAS:n kanssa seminaarirahoituksen voi sisällyttää liikkuvuusyhteistyöhakemukseen (7D). Chinese Academy of Social Sciences CASS:n kanssa ei ole seminaarirahoitusta.

Rahoitusta voi hakea kuluihin, jotka liittyvät ulkomailla järjestettävään seminaariin osallistumiseen (tutkimusryhmän matka- ja elinkustannukset) tai Suomessa järjestettävän seminaarin peruspuitteisiin (tilavuokra, kokoustekniikka, kokoustarjoilut, painatus, postitus).

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta. Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa sekä vastuullista.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin haet rahoitusta -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielinen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?