Liikkuvuuskutsu Ukrainasta Suomeen syksy 2023 -haku

23.8.2023
20.9.2023 klo 16.15 Suomen aikaa
1.1.2024–31.12.2026
Käsittelyssä
  • Hakijana on suomalainen tutkija.
  • Rahoitusta voi hakea tutkijan kutsumiseksi Ukrainasta Suomeen. Kutsuttava tutkija voi olla jo paennut Ukrainasta Suomeen tai muuhun maahan Venäjän vuonna 2022 aloittaman hyökkäyksen seurauksena.
  • Rahoitusta voi hakea enintään 24 kuukauden vierailua varten.
  • Haettavan rahoituksen ohjeellinen mitoitus: yksittäistä tutkijaa varten 43 500 euroa/vuosi, perheellistä tutkijaa varten 57 000 euroa/vuosi.

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta. Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa sekä vastuullista.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin haet rahoitusta -sivulla.

Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielisen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?