Liikkuvuuskutsu Ukrainasta Suomeen -haku

31.5.2022
22.6. klo 16.15 Suomen aikaa
aikaisintaan 2.6.2022 alkaen
Käsittelyssä

Liikkuvuuskutsu Ukrainasta Suomeen -haku päättyy 22.6. klo 16.15. Haulle varattuun rahoitukseen nähden hakemuksia on runsaasti vireillä. Mikäli ensimmäisistä päätöksistä jää jäljelle rahoitusta, haku avataan myöhemmin uudelleen.

  • Hakijana on suomalainen tutkija.
  • Rahoitusta voi hakea tutkijan kutsumiseksi Ukrainasta Suomeen. Kutsuttava tutkija voi olla vielä Ukrainassa tai hän voi olla paennut Ukrainasta Venäjän hyökkäyksen seurauksena vuonna 2022.
  • Haettavan rahoituksen ohjeellinen mitoitus: yksittäistä tutkijaa varten 43 500 euroa/vuosi, perheellistä tutkijaa varten 57 000 euroa/vuosi.

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta. Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa sekä vastuullista.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin haet rahoitusta -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielisen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Rahoitus toteutetaan edellyttäen, että eduskunta päättää osoittaa tarvittavat voimavarat vuoden 2022 toisessa lisätalousarviossa.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?