Kahdenvälisiin sopimuksiin perustuva tutkijoiden kansainvälinen liikkuvuus -haku 2020

1.9.2020
30.10.2020 klo 16.15 Suomen aikaa CASS:n osalta
1.2.2021 alkaen
Käsittelyssä
  • Yhteisissä hauissa Japanin, Kiinan ja Saksan kanssa ulkomaisen rahoittajan hakuaika oman maansa tutkijoille voi päättyä aikaisemmin kuin Suomessa.

Suomen Akatemia edistää kahdenvälisiin sopimuksiin perustuvalla liikkuvuusrahoituksella suomalaisten tutkijoiden kansainvälistä vuorovaikutusta ja tutkimusympäristöjen kansainvälistymistä.

Liikkuvuusrahoitushaku koskee Intiaa, Japania, Kiinaa (mukaan lukien Taiwan), Saksaa ja Venäjää. Rahoitusta voi hakea liikkuvuuteen Suomesta ulkomaille tai ulkomailta Suomeen. Joidenkin maiden kohdalla rahoitusta on tarjolla vain yhteen suuntaan.

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta. Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Akatemian rahoituksella tuotettujen tulosten tulee olla julkisia ja toteutettu hyvän tieteellisen käytännön periaatteiden mukaan. Tutkimuksen tulee siis olla eettistä, kestävän kehityksen periaatteita noudattavaa ja tutkimusaineistojen ja -tulosten avoimesti saatavia. Tutkijoiden tasa-arvoinen ja yhdenvertainen kohtelu on otettava huomioon tutkimuksen toteutuksessa.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti sekä alla olevaan hakuilmoitukseen että Lue myös -osion sisältöön ja erityisesti rahoitusehtoihin Näin käytät rahoitusta -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielinen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta. Voit tulostaa tai tallentaa sen PDF-tiedostona alla olevasta napista.

Hakuilmoitusta on päivitetty Kiina-liikkuvuuden osalta 31.8.2020. Katso päivitetty sisältö hakuilmoituksen osiosta ”Kiina ja Taiwan”.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?