Liikkuvuusyhteistyö Japanin, Kiinan tai Saksan kanssa -haku

25.8.2022
28.9.2022 klo 16.15 Suomen aikaa
1.3.2023
Käsittelyssä
  • Hakijana on yksittäinen tutkija. Liikkuvuushakemusta ei voi laatia konsortiomuotoisena.
  • Rahoitusta voi hakea Japanin, Kiinan tai Saksan kanssa toteutettavien yhteistyöhankkeiden liikkuvuuteen Suomesta Japaniin, Kiinaan tai Saksaan.
  • Ulkomaisen rahoittajan hakuaika oman maansa tutkijoille voi päättyä aikaisemmin kuin Suomessa. Akatemian hakuilmoitukseen on merkitty ulkomaisten hakujen päättymispäivät siten kuin ne ovat olleet tiedossa keväällä 2022.

Suomen Akatemia edistää kahdenvälisiin sopimuksiin perustuvalla liikkuvuusrahoituksella suomalaisten tutkijoiden kansainvälistä vuorovaikutusta ja tutkimusympäristöjen kansainvälistymistä.

Liikkuvuusyhteistyö-haku koskee Japania, Kiinaa ja Saksaa. Rahoitusta voi hakea tutkijan tai tutkimusryhmän liikkuvuuteen Suomesta ulkomaille.

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta. Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa sekä vastuullista.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin haet rahoitusta -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielinen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?