FIRI2024 Jäsenyys kansainvälisessä tutkimusinfrastruktuurissa -haku

16.5.2024
5.6.2024 klo 16.15 Suomen aikaa
Käsittelyssä
  • Tässä haussa voit jättää hakemuksen koskien uutta jäsenyyttä kansainvälisessä tutkimusinfrastruktuurissa, jossa jäseniä ovat valtiot.
  • Hakijana on tutkimusorganisaatio tai niiden muodostama konsortio

Kansainvälisten tutkimusinfrastruktuurien jäsenyydet tarjoavat suomalaisille tiede- ja yritysyhteisöille mahdollisuuksia käyttää sellaisia tutkimusinfrastruktuuripalveluja, joita ei olisi mahdollista tarjota ainoastaan kansallisin voimin. Kansainväliset tutkimusinfrastruktuurit ovat myös yhteistyöalusta kansainväliselle tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnalle (TKI) ja niiden kautta voidaan toteuttaa eri maiden välistä yhteistyötä ja tiedediplomatiaa.

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta ja tutkimusympäristöjä. Suomen Akatemian rahoittamien hankkeiden odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa sekä vastuullista.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin rahoitusta käytetään -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielisen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?