Akatemiaohjelma: Säteilyilmaisimet terveyden ja turvallisuuden edistämiseksi (RADDESS) -haku, kansainvälisille hankkeille

2.4.2019
24.4.2019 klo 16.15 Suomen aikaa
1.1.2020–31.12.2022
Päätetty
  • Haun kokonaisrahoitus enintään 2 miljoonaa euroa
  • Hakijana yksittäinen tutkimusryhmä tai konsortio

RADDESS-akatemiaohjelmassa avataan täydentävä haku kansainvälistä tutkimusyhteistyötä tekeville tutkimusryhmille. Rahoituksen edellytyksenä on laadukas ja aito yhteistyösuhde ulkomaisen tutkimusryhmän kanssa. Haulla halutaan tukea suomalaisten tutkijoiden tutkimusyhteistyötä EU:n ja sen liitännäisvaltioiden ulkopuolisten (ks. tarkemmin kohdasta Tausta ja tavoitteet) maiden tutkijoiden kanssa. Lisäksi tässä haussa edellytetään tutkimuksen suomalaiselta suorituspaikalta Akatemian yleisiä sitoutumisehtoja vahvempaa sitoutumista hankkeen tukemiseen.

Haussa rahoitetaan hankkeita, joissa tutkitaan laitelähtöisiä ja toiminnallisia kuvantamismenetelmiä, jotka perustuvat säteilyn ilmaisemiseen. Kuvantamismenetelmän sovellusalue voi olla myös muu kuin terveys tai turvallisuus (esim. taideväärennösten tunnistamismenetelmät). Lue koko hakuilmoitus ja arviointikriteerit alta.

Hankkeen vastuullisen johtajan tulee olla tohtorin tutkinnon suorittanut tai professorin tai dosentin tasoinen tutkija. Rahoitusta voivat hakea yksittäiset tutkimusryhmät ja kahden tai useamman ryhmän muodostamat konsortiot.

Haussa on varauduttu rahoittamaan tutkimushankkeita yhteensä 2 miljoonalla eurolla. Kukin hanke (yksittäinen tai konsortio) voi hakea Akatemialta rahoitusta yhteensä enintään 500 000 euroa. 

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA), tutustu huolellisesti sekä alla olevaan hakuilmoitukseen että Lue myös -osion sisältöön ja erityisesti rahoitusehtoihin. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen (rahoituksen käytön yleisten ehtojen ja ohjeiden) ollessa ristiriidassa, rahoituksen käytön yleisten ehtojen ja ohjeiden sisältämä teksti on aina ensisijainen.

Hakijoiden suositellaan olevan yhteydessä haun yhteyshenkilöön ennen hakemuksen jättämistä.

Lue koko hakuilmoitus alta. Voit tulostaa tai tallentaa sen pdf:nä alla olevasta napista.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?