2023 Kansainväliset tutkimusinfrastruktuurijäsenyydet – jäsenmaksut, kutsuhaku

9.5.2023
8.6.2023 klo 16.15 Suomen aikaa
noin 4 miljoonaa euroa
1.1.2024–31.12.2028
Käsittelyssä
  • Tässä haussa voi hakea rahoitusta kansainvälisten tutkimusinfrastruktuurien jäsenmaksuihin vuosille 2024–2028. Hakijoina voivat olla seuraavat kansainväliset tutkimusinfrastruktuurit: BBMRI-ERIC, CLARIN-ERIC, ELIXIR, EPOS-ERIC, ESS-ERIC, EU-OPENSCREEN ERIC, Instruct-ERIC, PRACE, GBIF, IML
  • Hakijana on yksittäinen tutkimusorganisaatio
  • Lisäys 11.5.2023: Hakuilmoitusta on täydennetty kohdassa Näin hakemus arvioidaan: lisätty päivitetty arviointilomake.

Kansainvälisten tutkimusinfrastruktuurien jäsenyydet tarjoavat suomalaisille tiede- ja yritysyhteisöille mahdollisuuksia käyttää sellaisia tutkimusinfrastruktuuripalveluja, joita ei olisi mahdollista tarjota ainoastaan kansallisin voimin. Kansainväliset tutkimusinfrastruktuurit ovat myös yhteistyöalusta kansainväliselle tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnalle (TKI) ja niiden kautta voidaan toteuttaa eri maiden välistä yhteistyötä ja tiedediplomatiaa.

Suomen Akatemia on varautunut rahoittamaan tähän hakuun kutsuttujen kansainvälisten tutkimusinfrastruktuurien jäsenmaksuja arvioilta neljällä miljoonalla eurolla enintään viideksi vuodeksi, vuosien 2024–2028 aikana.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen. ja rahoitusehtoihin Näin rahoitusta käytetään -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielisen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta. Tutustu myös kaikkiin liitteisiin, jotka on koottu Ohjehakemistoon A-Ö, FIRI (tutkimusinfrastruktuurit).

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?