Huhtikuun haut on julkaistu: haettavana rahoitusta Etelämanner-tutkimukseen ja ICT-teknologian tutkimukseen sekä tiekarttahaku tutkimusinfrastruktuureille

4.3.2020

Suomen Akatemian huhtikuun 2020 hakutiedot on julkaistu Akatemian verkkosivuilla. Huhtikuussa on haettavana rahoitushaut Etelämanner-tutkimukseen, ICT-teknologian tutkimukseen sekä tiekarttahaku tutkimusinfrastruktuureille. Lisäksi huhtikuussa on avoinna Tieteellä terveyteen -akatemiaohjelman jatkohaku ensimmäisessä ohjelmahaussa rahoitetuille tutkijoille.

Hakemuksen voi jättää Suomen Akatemian verkkoasiointiin 1.­-29.4.2020. Tutkimusinfrastruktuurien FIRI-tiekarttahaku on avoinna muista hausta poiketen 27.5. asti.

Suomen Akatemia suuntaa rahoitusta Etelämanner-tutkimukseen. Rahoituksen tavoitteena on tuottaa kansainvälisesti merkittäviä uusia avauksia Etelämanner-tutkimuksessa.

ICT2023-ohjelmassa on huhtikuussa haettavana rahoitusta teollisuuden digitaalisen murroksen ICT-teknologiaan sekä uusille avaruusalan ICT-ratkaisuille ja avaruusdataa hyödyntäville aloille.

Kansallisten tutkimusinfrastruktuurien FIRI-tiekarttahaku on avoinna muista hausta poiketen 27.5. asti. FIRI 2020 -haussa haetaan pääsyä tutkimusinfrastruktuurien tiekartalle. Kyseessä ei ole rahoitushaku. Tarkemmat FIRI-hakutiedot julkaistaan myöhemmin maaliskuussa.

Huhtikuussa 2020 haettavana oleva rahoitus:

Tutkimus

Tutkimusympäristö

Lisätietoja:

  • Hakuilmoituksissa mainitut tiedeasiantuntijat ja ohjelmapäälliköt 

Suomen Akatemian viestintä
verkkotiedottaja Vesa Varpula
p. 029 533 5131
vesa.varpula[at]aka.fi

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?