ERA-LEARN

ERA-LEARN 2022 (2018-2022)

ERA-LEARN 2022 on EU:n Horisontti2020-puiteohjelman Coordination and Support Action -rahoituksella toimiva eurooppalaisten rahoittajien yhteistyöverkosto, jossa keskitytään ERA-NETeista saadun hyödyn ja niiden parhaiden käytäntöjen tarkasteluun ja rahoittajayhteistyön kehittämiseen. ERA-LEARN toimii myös Euroopan komission tukena tulevan Horisontti Eurooppa -puiteohjelman alaisen eurooppalaisen rahoittajayhteistyön eli kumppanuuksien kehittämistyössä.

Aiemmissa (ERA-LEARN, ERA-LEARN 2 ja ERA-LEARN 2020) ja tässä hankkeessa kerätty tieto on koottu avoimeen ERA-LEARN -portaaliin. Portaalista löytyy muun muassa tietokanta, johon ERA-LEARN on Euroopan komission puolesta kerännyt tietoa rahoittajaverkostoista, niiden järjestämistä hauista ja rahoitetuista hankkeista. Tapahtumien ja uutisten seuraamiseksi voit tilata ERA-LEARN -uutiskirjeen.

Akatemia on ollut mukana ERA-LEARN -hankkeissa vuodesta 2010 alkaen. Akatemia on osallistunut aktiivisesti useiden ERA-NETien erilaisiin tehtäväkokonaisuuksiin ja vastannut sellaisten tehtävien valmistelusta, jotka sivuavat Akatemian omaa toimintaa Suomessa. Tätä kautta Akatemialla on myös mahdollisuus edelleen kasvattaa näkyvyyttään kansainvälisessä tutkimusrahoitusyhteistyössä sekä vaikuttaa eurooppalaisen tiedepolitiikan muotoutumiseen. ERA-LEARN -toiminta edistää Akatemian pitkään jatkunutta hyvää ERA-NET -yhteistyötä ja on hyödyksi tulevien kansainvälisten hankkeiden kannalta.

Lisätietoja

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)aka.fi

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?