Raportointi

Edistymisraportti

Jos hakijalla on meneillään olevaa Akatemian rahoitusta, hänen tulee uutta hakemusta valmistellessaan kirjoittaa lyhyt kuvaus hankkeen edistymisestä ja hankkeen liittymisestä haettavaan rahoitukseen. Tämä tulee tehdä jokaisesta käynnissä olevasta hankkeesta verkkolomakkeen välilehdellä Edistymisraportti. Välilehdellä on ne hankkeet, jotka ovat vielä käynnissä tai niistä ei ole vielä jätetty loppuraporttia. Edistymisraportin pituus on 1500 merkkiä välilyönteineen / raportoitava hanke. Jos hakijan meneillään oleva hanke on konsortio, jossa hän toimii osahankkeen johtajana, tai hankkeen rahoitusmuodon mukaan rahoituksen saajana on organisaatio, ei hänen tarvitse raportoida hankkeesta.

Väliraportti

Joissain rahoitusmuodoissa vaaditaan hankkeen aikaista väliraportointia. Väliraportti tehdään verkkoasioinnissa ja se vastaa muodoltaan loppuraporttia. Se ei korvaa loppuraporttia, mutta aiemmin jätettyä väliraporttia voi hyödyntää uuden väli- tai loppuraportin pohjana.

Loppuraportti

Rahoitusta saanut tutkija raportoi tutkimustyöstään Suomen Akatemialla verkkoasioinnissa rahoituskauden päättymistä seuraavan vuoden kesäkuun 1. päivään mennessä.

Jos hakija ei ole jättänyt päättyneestä tai käynnissä olevasta Akatemian rahoittamasta hankkeestaan ohjeiden mukaisesti raporttia, hakemus voidaan jättää tutkimatta (käsittelemättä). Tällöin hakemukselle ei myönnetä rahoitusta.

Lisätietoja

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?