Raportointi

Tieteellinen raportointi

Jos hakijalla on meneillään olevaa Akatemian rahoitusta, hänen tulee kirjoittaa lyhyt kuvaus hankkeen edistymisestä ja hankkeen liittymisestä haettavaan rahoitukseen jokaisesta käynnissä olevasta hankkeestaan verkkolomakkeen välilehdellä Edistymisraportti. Välilehdellä on ne hankkeet, jotka ovat vielä käynnissä tai niistä ei ole vielä jätetty loppuraporttia. Edistymisraportin pituus on 1500 merkkiä välilyönteineen / raportoitava hanke.

Joissain rahoitusmuodoissa vaaditaan hankkeen aikaista väliraportointia. Väliraportti tehdään verkkoasioinnissa ja se vastaa muodoltaan loppuraporttia. Se ei korvaa loppuraporttia, mutta aiemmin jätettyä väliraporttia voi hyödyntää uuden väli- tai loppuraportin pohjana.

Rahoitusta saanut tutkija raportoi tutkimustyöstään Suomen Akatemialla verkkoasioinnissa rahoituskauden päättymistä seuraavan vuoden kesäkuun 1. päivään mennessä.

Jos hakija ei ole raportoinut ohjeiden mukaisesti Akatemian rahoituksella meneillään olevasta tai päättyneestä tutkimushankkeesta, hakemusta ei arvioida. Tällöin hakemukselle ei myönnetä rahoitusta.

Lisätietoja

 

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?