Tandem Forest Values -ohjelman haku aukeaa pian

19.6.2019

Suomen Akatemian luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen toimikunta (LT) osallistuu kesäkuussa avattavaan Tandem Forest Values -ohjelmaan (TFV) yhdessä ruotsalaisten ja suomalaisten organisaatioiden kanssa. Ruotsia edustavat Forskningsrådet för hållbar utveckling (FORMAS), Kempestiftelserna, Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien (KSLA) sekä Wallenbergstiftelserna. Suomesta mukana ovat Maa- ja metsätalousministeriö, Suomen Akatemia ja Ympäristöministeriö. 

Haku aukeaa kesäkuussa 2019 ja päättyy 9.9.2019. Suomen Akatemia osallistuu haun rahoittamiseen 1 200 000 eurolla. Rahoitus on kaksivuotinen. Haun ydinteemat ovat: biomass production, forest management planning, new methods and technologies, wood construction and new sustainable products and processes.

Haun kautta rahoitetaan konsortiomuotoisia hankkeita, joissa konsortion osapuolet ovat Suomesta ja Ruotsista. Hakemuksessa tulee olla vähintään yksi ja korkeintaan kaksi partneria kummastakin maasta. Konsortiota johtaa nuoreen tutkijasukupolveen kuuluva tutkija, jolla on enintään kymmenen vuotta ensimmäisestä tohtorin tutkinnosta. 

Hakuilmoitus ja arviointikriteerit julkaistaan ohjelman kotisivuilla.

Lisätietoja

  • Tiedeasiantuntija Ulrika Jakobsson, Suomen Akatemia, Luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen vastuualue, p. 029 533 5038, etunimi.sukunimi(at)aka.fi

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?