Akatemian tilaisuudet järjestetään keväällä etäyhteyksin

13.3.2020

Koronavirustilanteen takia Suomen Akatemian kevään tilaisuudet ja kokoukset järjestetään etäyhteyksin. Osa tilaisuuksista peruutetaan tai siirretään myöhemmin pidettäviksi. Pidämme huolta siitä, että pystymme toteuttamaan keskeiset hakuihin ja rahoitukseen liittyvät toiminnat ja neuvontapalvelut mahdollisimman hyvin poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Tällä hetkellä muutokset koskevat mm. seuraavia tilaisuuksia:

  • Tieteellä terveyteen (TERVA) -akatemiaohjelman vuosiseminaari 18.5. on peruutettu
  • Kehitystutkimus (Develop) -akatemiaohjelman vuosiseminaari 25.-26.5. siirtyy syksyyn
  • Strategisen tutkimuksen neuvoston avoin teemakuulemistilaisuus 28.5. järjestetään virtuaalisesti. Lisätietoa julkaistaan toukokuun alussa strategisen tutkimuksen verkkosivuilla.  
  • Strategisen tutkimuksen Ratkaisuja tieteestä 2020 -tapahtuma lokakuussa on peruutettu.

 Tietoja päivitetään.

Seuraa verkkosivujemme etusivulla www.aka.fi tietoa lähiaikoina pidettävien tilaisuuksien järjestelyistä tai mahdollisista peruutuksista. Olemme tilaisuuksiin ilmoittautuneisiin myös henkilökohtaisesti yhteydessä.

Myös kokouskäytännöt muuttuvat

Akatemia ottaa etäyhteydet laajasti käyttöön myös toimielinten kokouskäytännöissä. Luottamuselinten kevätkauden valmistelu- ja päätöskokoukset järjestetään etäyhteyksin. Ennen kesälomia pidettävät arviointipaneelit pidetään etäyhteyksin.

Haku- ja päätösaikataulut pyritään pitämään ennallaan

Tämänhetkisen tiedon valossa koronavirustilanne ei aiheuta muutoksia päätös- tai hakuaikatauluihin. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista niin pian kuin mahdollista.

Tiedotamme koronaviruksen aiheuttamista muutoksista toimintaamme Akatemian verkkosivuilla osoitteessa www.aka.fi.

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?