Palautekeskustelutilaisuus akatemiatutkijahakijoille

Ajankohta
9.11.2022
Paikka Verkossa
Ilmoittautuminen Ilmoittaudu mukaan 1.11. mennessä!
Ilmoittaudu

Suomen Akatemia järjestää syyshaussa 2022 akatemiatutkijarahoitusta hakeneille tutkijoille tarkoitetun keskustelutilaisuuden keskiviikkona 9.11.2022 klo 12.15–13.30. Tilaisuudessa hakijoilta kerätään palautetta akatemiatutkijahausta ja sen onnistumisesta. Palautekeskustelutilaisuus toteutetaan verkossa ja keskusteluihin voi osallistua suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Akatemiatutkijarahoitusta syyshaussa 2022 hakeneet voivat antaa tilaisuudessa palautetta Suomen Akatemialle siitä, missä haun yhteydessä onnistuttiin ja missä olisi vielä parannettavaa. Ovatko esimerkiksi haun tavoite ja hakemuksen osat linjassa keskenään hakijan näkökulmasta.

Keskusteltavina ovat lisäksi muun muassa kysymykset ansioiden ja pätevöitymisen kuvaamisesta sekä kustannusarvion suunnittelemisesta ja laatimisesta hakemuksen yhteydessä.

Tervetuloa antamaan palautetta. Hyödynnämme hakijoilta saatuja tietoja akatemiatutkijan tehtävän hakuprosessin kehittämisessä. Tilaisuus on tarkoitettu vain akatemiatutkijan tehtävää syyshaussa 2022 hakeneille.

Lisätietoja:

  • yleiset tiedustelut: earlycareer(at)aka.fi 
  • projektipäällikkö Vera Mikkilä, p. 029 533 5048, etunimi.sukunimi(at)aka.fi

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?