Liikkuvuusseminaari Japanin tai Kiinan kanssa -haku

11.8.2021
23.9.2021 klo 16.15 Suomen aikaa
1.2.2022 alkaen
Päätetty
  • Hakijana on tutkija. Liikkuvuushakemusta ei voi laatia konsortiomuotoisena.
  • Rahoitusta voi hakea kuluihin, jotka liittyvät ulkomailla järjestettävään seminaariin osallistumiseen (tutkimusryhmän matka- ja elinkustannukset) tai Suomessa järjestettävän seminaarin peruspuitteisiin (tilavuokra, kokoustekniikka, kokoustarjoilut, painatus, postitus).
  • Ulkomaisen rahoittajan hakuaika oman maansa tutkijoille voi päättyä aikaisemmin kuin Suomessa. Akatemian hakuilmoitukseen on merkitty ulkomaisten hakujen päättymispäivät siten kuin ne ovat olleet tiedossa keväällä 2021.

Suomen Akatemia edistää kahdenvälisiin sopimuksiin perustuvalla liikkuvuusrahoituksella suomalaisten tutkijoiden kansainvälistä vuorovaikutusta ja tutkimusympäristöjen kansainvälistymistä.

Liikkuvuusseminaari-haku koskee Japania ja Kiinaa. Rahoitusta voi hakea kuluihin, jotka liittyvät ulkomailla järjestettävään seminaariin osallistumiseen (tutkimusryhmän matka- ja elinkustannukset) tai Suomessa järjestettävän seminaarin peruspuitteisiin (tilavuokra, kokoustekniikka, kokoustarjoilut, painatus, postitus).

Suomen Akatemian keskeisenä tehtävänä on rahoittaa korkeatasoista tieteellistä tutkimusta. Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen odotetaan olevan myös tieteellisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa sekä vastuullista.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin haet rahoitusta -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielinen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?