Akatemiatutkijan tehtävä, kaikki tutkimusalat

3.9.2019
26.9.2019 klo 16.15 Suomen aikaa
1.9.2020-31.8.2025
Päätetty
  • Palkkausmääräraha viisivuotiskaudelle yhteensä 438 874 euroa/akatemiatutkija, joka vastaa 5 000 euron kuukausipalkkaa. Tehtävään valitun on mahdollista hakea myöhemmin tutkimuskulurahoitusta erillisellä hakemuksella.
  • Hakijana yksittäinen tutkija, jonka tohtorintutkinnon suorittamisesta on kulunut hakuajan päättyessä vähintään kolme ja enintään yhdeksän vuotta.

Akatemiatutkijan tehtävän tavoitteena on mahdollistaa pätevöityminen vaativimpiin tutkijan tehtäviin ja vakiinnuttaa asema itsenäisenä tutkijana kansainvälisessä tutkijayhteisössä. Akatemiatutkijan tehtävä tarjoaa laajat ja monipuoliset mahdollisuudet itsenäiseen tutkimustyöhön ja oman alan tutkimuksen kehittämiseen.

Akatemiatutkijoita kannustetaan kansainväliseen tutkimusyhteistyöhön ja kansainväliseen sekä sektorien väliseen liikkuvuuteen. Tehtävää täytettäessä edellytetään tohtorintutkinnon jälkeistä menestyksekästä julkaisutoimintaa ja tieteellistä yhteistyötä.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA), tutustu huolellisesti sekä alla olevaan hakuilmoitukseen että Lue myös -osion sisältöön ja erityisesti rahoitusehtoihin. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta. Voit tulostaa tai tallentaa sen pdf:nä alla olevasta napista.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?