Akatemiaohjelma: Elämän molekulaariset säätelyverkostot (R'Life), aiehaku konsortioille

2.4.2019
24.4.2019 klo 16.15 Suomen aikaa
1.1.2020–31.12.2023
Päätetty
  • Haun kokonaisrahoitus enintään 6 miljoonaa euroa
  • Hakijana konsortio

Konsortiohaun ohella järjestetään lisähaku Akatemian rahoitusta jo saaville tutkijoille. Tässä lisähaussa hakijana voivat olla jo Akatemian rahoitusta saavat tutkijat.

Elämän molekulaariset säätelyverkostot -ohjelman tavoitteena on ymmärtää laajempia kokonaisuuksia genomin toiminnasta ja sen rakenteesta. Ohjelma lisää tietoa siitä, miten erilaiset mekanismit luovat kontakteja genomin eri osien ja geeniverkostojen välille, ja miten nämä yhteydet ohjaavat elämän toimintoja. Ohjelmamuistiossa esitellään tarkemmin tämän ohjelman tausta, tavoitteet, aihealueet ja arvioinnin kriteerit. Lue koko hakuilmoitus ja arviointikriteerit alta.

Hankkeen vastuullisen johtajan tulee olla tohtorin tutkinnon suorittanut tai professorin tai dosentin tasoinen tutkija. Rahoitusta voivat hakea kahden tai useamman ryhmän muodostamat konsortiot yhdestä tai useammasta tutkimusorganisaatiosta.

Ohjelmassa on varauduttu rahoittamaan tutkimushankkeita yhteensä 6 miljoonalla eurolla. Kukin konsortio voi hakea Akatemialta rahoitusta yhteensä enintään miljoona euroa. Konsortion yksittäisen osahankkeen osuus voi olla enintään
70 prosenttia konsortiolle haetusta kokonaissummasta.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA), tutustu huolellisesti sekä alla olevaan hakuilmoitukseen että Lue myös -osion sisältöön ja erityisesti rahoitusehtoihin. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen (rahoituksen käytön yleisten ehtojen ja ohjeiden) ollessa ristiriidassa, rahoituksen käytön yleisten ehtojen ja ohjeiden sisältämä teksti on aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta. Voit tulostaa tai tallentaa sen pdf:nä alla olevasta napista.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?