Webinaari: Energiamurroksen haasteet ja mahdollisuudet

Ajankohta
1.12.2020
Paikka Verkkolähetys
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu

Kolme suurta strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamaa energiahanketta järjestävät yhteisen webinaarin,jossa hankkeet valottavat keskeisiä tutkimustuloksiaan energiamurroksen haasteista ja mahdollisuuksista Suomessa.

Hankkeet ovat tutkineet energiamurrosta eri näkökulmista ja vahvistaneet tietoperustaa siirtymiselle vähäpäästöiseen ja tehokkaaseen energiajärjestelmään. Seminaarissa tutkijat ja tiedon käyttäjät käyvät keskustelua ehdotusten toteuttamisesta ja haasteista.

Tarkasteltavat alueet ovat vaihtelevan energiantuotannon hallinta, lämmitysjärjestelmän muutos, uudet liiketoimintamahdollisuudet, liikenteen päästövähennykset sekä uudet odottamattomat kehityskulut ja niihin varautuminen.

Tapahtuman järjestävät strategisen tutkimuksen neuvoston PIHI-ohjelman Siirtymä resurssitehokkaaseen ja ilmastoneutraaliin sähköenergiajärjestelmään (EL-TRAN) -hanke sekä TECH-ohjelman hankkeet Smart Energy -teknologiamurros - mahdollisuuksien hyödyntäminen Suomen kestävässä kasvussa toisella vuosisadalla (SET) ja Pilvipalvelut laajamittaisten vaihtelevan hajautetun energiantuotannon mahdollistajina (BCDC Energia).

Tutustu tapahtuman tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittautudu mukaan SET-hankkeen verkkosivuilla täällä. 

Lisätietoja

  • ohjelmajohtaja Mikael Hildén, etunimi.sukunimi(at)ymparisto.fi
  • ohjelmajojtaja Heli Koski, etunimi.sukunimi(at)etla.fi 

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?