Kutsuhaku: ohjelmajohtajahaku STN-ohjelmalle Tiedon lukutaito ja tietoon perustuva päätöksenteko (LITERACY)

1.12.2020
11.1.2021
1.3.2021-30.09.2023.
Käsittelyssä

Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) ohjelmalle Tiedon lukutaito ja tietoon perustuva päätöksenteko (LITERACY) haetaan osa-aikaista (50 prosenttia työajasta) ohjelmajohtajaa ajalle 1.3.2021-30.09.2023.

Suomen Akatemian yhteydessä toimiva strategisen tutkimuksen neuvosto (STN) rahoittaa pitkäjänteistä, ratkaisukeskeistä ja tieteellisesti korkeatasoista tutkimusta, jonka tarkoituksena on löytää ratkaisuja merkittäviin yhteiskunnan haasteisiin ja ongelmiin.

Strategisen tutkimuksen ohjelmarakenteeseen kuuluu, että rahoitettavien hankkeiden lisäksi ohjelmalla on osa-aikainen ohjelmajohtaja, joka työskentelee omassa taustaorganisaatiossaan, kuten yliopistossa tai tutkimuslaitoksessa. Ohjelmajohtaja valitaan erillisellä kutsuhaulla. Ohjelmajohtajan keskeisimmät tehtävät ovat rakentaa ohjelmakokonaisuutta yhteistyössä johtamansa ohjelman hankkeiden kanssa, vastata ohjelmarajat ylittävästä yhteistyöstä muiden ohjelmajohtajien kanssa sekä edistää tutkimuksen yhteiskunnallista vaikuttavuutta yhdessä strategisen tutkimuksen vastuualueen kanssa. Myös rahoitetut hankkeet osallistuvat aktiivisesti ohjelmatoimintaan. Ohjelmatoimintaa ovat esimerkiksi yhteiset tilaisuudet, tietokoosteet sekä uutiskirjeen koostamiseen osallistuminen.

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?