Ratkaisukortit

Strategisen tutkimuksen ratkaisukortit esittelevät ilmiölähtöisesti koko strategisen tutkimuksen kirjon. Korttipakka on tehty päättäjien, päätöksentekoa valmistelevien, median ja kaikkien yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisesta kiinnostuneiden käyttöön. Korteista on tehty kaksi painosta vuonna 2019.

Lokakuussa 2021 avattu ratkaisujatieteesta.fi -verkkopalvelu esittelee ratkaisukortit digitaalisessa muodossa. Palvelu tarjoaa uuden väylän strategisen tutkimuksen hankkeiden tuloksiin ja ratkaisuihin. Digitaalisista ratkaisukorteista löydät strategisen tutkimuksen hankkeiden ratkaisuja suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin, uusimmat politiikkasuositukset sekä asiantuntijat, joilla on uusin tutkimustieto.

Tutustu uuteen ratkaisujatieteesta.fi -verkkopalveluun ja löydä oma väyläsi strategisen tutkimuksen tuloksiin! 

Vuonna 2019 julkaistut painetut ratkaisukortit ovat edelleen luettavissa tällä sivulla. Lataa korttipakka kokonaisuudessa pdf-muodossa tästä.

Painetuista korteista on tehty myös tiivistetty englanninkielinen pakka, joka toteutettiin vuoden 2019 Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tarpeisiin. Englanninkieliseen korttipakkaan voi tutustua omalla sivulla tästä. 

Löydä tutkimukseen perustuvia ratkaisuja sosiaalisesta mediasta #RatkaisujaTieteestä -aihetunnisteella.

ratkaisukortit.PNG

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?