Pitäisikö huolestua digitalisoinnista -webinaarisarja

Ajankohta
11.3.2021 - 20.5.2021
Paikka Verkkolähetys, linkit lähetyksiin löytyvät alta tilaisuuksien yhteydestä
Ilmoittautuminen Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua

Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa (CULT) -ohjelman hankkeiden yhdessä järjestämä webinaarisarja.

Digitalisoituminen on muuttanut vauhdilla arkipäiväämme, kun yksityiset ja julkiset palvelut ovat siirtyneet verkkoon. Myös vapaa-ajanvietto ja sosiaaliset suhteet ovat muuttuneet vuosikymmenten takaisesta. Koronakriisi on vielä vauhdittanut tätä muutosta, ja pakottanut lähes kaikki digiloikkaan. Tässä kolmen webinaarin sarjassa keskustellaan digitalisoitumisen vaikutuksista arkeemme. Sarjan järjestää Strategisen tutkimuksen ohjelma Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa. Tutkijat tarkastelevat digitalisoitumista tuoreiden tutkimustulosten valossa, ja eri sidosryhmiä edustavat keskustelijat tuovat esiin digitalisoitumisen laajoja yhteiskunnallisia kysymyksiä. Tilaisuudet juontaa viestintäjohtaja Panu Mäenpää.

Teemat ja keskustelijat:

11.3. klo 15-16.30
Pitäisikö huolestua, jos julkiset palvelut ovat vain digiä?

Siirry verkkolähetykseen tästä

Keskustelijoina neuvotteleva virkamies Marjukka Saarijärvi valtiovarainministeriöstä, pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell Kuluttajaliitosta, tutkimusprofessori Tarja Heponiemi DigiIN-tutkimushankkeesta ja apulaisprofessori Karoliina Talvitie-Lamberg IDA-tutkimushankkeesta.

20.4. klo 15.00-16.30
Pitäisikö huolestua, jos raha on vain digiä?

Siirry verkkolähetykseen tästä

Keskustelijoina professori Mika Pantzar Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksesta, talousneuvonnan asiantuntija Erkki Ukkola, professori Terhi-Anna Wilska DigiConsumers-tutkimushankkeesta ja tutkija Jukka Ruohonen IDA-tutkimushankkeesta.

20.5. klo 15.00-16.30
Pitäisikö huolestua, jos ajankäyttö ja sosiaaliset suhteet ovat aina digiä?

Siirry verkkolähetykseen tästä

Keskustelijoina mm. Suomen alueen yhteiskuntasuhdejohtaja Heidi Jern Googlesta, professori Susanna Paasonen IDA-tutkimushankkeesta ja professori Kirsti Lonka DigiConsumers-tutkimushankkeesta.

Lisätietoja

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?