Suomi Areena - Luonto takaisin kaupunkiin

Ajankohta
28.6.2023
Paikka Raatihuoneenpuisto, Pori ja verkossa
Ilmoittautuminen

Luonnon monimuotoisuus on vähentynyt erityisesti kasvavissa kaupungeissa. Tämä heikentää asukkaiden immuunijärjestelmää ja altistaa monille tartuntataudeille. Luontokosketus vaikuttaa myös mielenterveyteen ja fyysiseen aktiivisuuteen.  

Tervetuloa seuraamaan osana SuomiAreenaa järjestettävää paneelikeskustelua aiheesta Luonto takaisin kaupunkiin – Miten rakennamme terveyttä ja hyvinvointia edistävän elinympäristön tuleville sukupolville? Paneelikeskustelussa pureudutaan tutkittuun tietoon siitä, miten maankäytön suunnittelulla ja viherryttämisellä voidaan luoda terveyttä ja hyvinvointia edistäviä kaupunkiympäristöjä tuleville sukupolville – ja näin tukea myös yhteiskunnan taloudellista kantokykyä.

Paneelikeskustelun järjestävät Hyvinvointia biodiversiteetti-interventioilla (BIWE) -hanke, Kaupunkisuunnittelu pandemioiden ennaltaehkäisyn välineenä (RECIPE) -hanke sekä Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itla. 

SuomiAreena järjestetään Porissa 27.-30.6.2023. Paneelikeskusteluun, kuten muihinkin SuomiAreenan tapahtumiin on kaikilla vapaa pääsy.  

Paneelikeskustelua voi seurata myös MTV:n Katsomo-palvelun kautta

Lue tapahtumasta lisää Itlan verkkosivuilta tästä.

Lisätietoja

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?