STN-hankkeiden raportoinnin klinikka

Ajankohta
5.10.2023
Paikka Webinaari, Teams
Ilmoittautuminen Ilmoittautudu 3.10. mennessä
Ilmoittaudu

Lämpimästi tervetuloa strategisen tutkimuksen vastuualueen järjestämään raportoinnin klinikkaan. Klinikka järjestetään torstaina 5.10. klo 13-15 Teams-etäyhteydellä. Ilmoittautuminen on avoinna ti 3.10. saakka.

Klinikka on suunnattu erityisesti viime vuonna aloittaneiden STN-ohjelmien (SHIELD, YOUNG) hankkeille. Myös muiden hankkeiden edustajat ja ohjelmajohtajat ovat tervetulleita klinikalle. Kohderyhmänä ovat erityisesti henkilöt, joiden tehtävänä on koordinoida hankkeen raportointia. Pyydämme tarvittaessa välittämään kutsun hankkeessanne sopivalle henkilölle.

Klinikalla paneudutaan raportoinnin ohjeisiin sekä neuvotaan raportoinnin sisältöön ja verkkolomakkeen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Klinikalla esitellään mm. raportointilomake ja sen käyttö verkkoasioinnissa, vaikuttavuuden seurannan ja arvioinnin periaatteet.

Raportoinnin ohjeisiin voi tutustua strategisen tutkimuksen verkkosivuilla. Hankkeiden vuosiraportoinnin määräaika on 30.11. Raportointia koskevia kysymyksiä voi lähettää jo ennakkoon tiedeasiantuntija Katri Huutoniemelle, etunimi.sukunimi(at)aka.fi.

Lisätietoja:

  • tiedeasiantuntija Katri Huutoniemi, p. 029 533 5195

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)aka.fi

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?