WORK-konferenssi

WORK2019-konferenssi Finlandia-talossa ja Kansallismuseossa

9.8.2019

Monitieteinen kansainvälinen työn ja työelämän WORK2019-konferenssi alkaa keskiviikkona 14. elokuuta ja jatkuu perjantaihin 16. elokuuta. SWiPE on yksi WORK2019-konferenssin järjestäjistä. Perjantaina on myös SWiPE-tutkimuskonsortion loppuseminaari osana konferenssia. Helsingissä Finlandia-talossa järjestettävä konferenssi kokoaa kotimaiset ja kansainväliset työelämän tutkijat ja muut asiantuntijat keskustelemaan ajankohtaisista työelämään liittyvästä tutkimuksesta. Konferenssin pääjärjestäjinä toimivat Turun työtieteiden keskus, SWiPE-tutkimuskonsortio ja Turun yliopiston kauppakorkeakoulu yhdessä Työterveyslaitoksen kanssa.

WORK2019-konferenssin teema, Real Work in the Virtual World, tuo uutta ja ajankohtaista tutkimustietoa mm. alustataloudesta käytävään keskusteluun. Luvassa on tieteellisesti kiinnostava sekä yhteiskunnallisten ja talouden kehityskulkujen näkökulmista erityisen ajankohtainen kansainvälinen konferenssi. WORK2019-konferenssin pääpuhujina ovat mm. Lilly Irani, UC San Diego, Vili Lehdonvirta, Oxfordin yliopisto, Valerio De Stefano, Leuvenin yliopisto, Allison Pugh, Virginian yliopisto sekä Ilana Gershon, Indianan yliopisto. Perjantain SWiPE-tutkimuskonsortion loppuseminaarissa puhuu Martin Kenney, University of California, ja lisäksi SWiPEn hankejohtajat keskustelevat aiheesta Digital Work and the Platform Economy (Routledge 2019/20).  

Strategisen tutkimuksen neuvoston Osaavat työntekijät – menestyvät työmarkkinat -ohjelman hankkeilla on konferenssissa oma Skilled Employee – Succesful labor market -työryhmä. Myös muissa työryhmissä on mukana STN-tutkijoita.

Lisätietoja WORK2019-konferenssin verkkosivuilta ja SWiPE-konsortion kotisivuilta sekä Twitteristä @WORK2019fi ja @swipe_STN.

SWiPE-logo

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?