NOS-HS-hankehaku nuorille tutkijoille

Elokuu 2022
15.11.2022 klo 13 Norjan aikaa
yhteensä 45 milj NOK/8 milj. NOK/hanke
Rahoituskausi 3 vuotta, alkaen aikaisintaan 1.7.2023.
Käsittelyssä

Pohjoismainen humanististen ja yhteiskuntatieteellisten tutkimusrahoittajien verkosto NOS-HS rahoittaa tutkijalähtöisiä tutkimushankkeita ja tutkivia työpajoja. Suomen Akatemian kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen toimikunta osallistuu NOS-HS:n toimintaan myös tämän uuden hankehaun rahoittajana.

Uuden haun tarkoituksena on antaa nuorille tutkijoille mahdollisuus rakentaa pohjoismaisia tutkimusverkostoja ja edistää yhteispohjoismaisen tutkimuksen lisäarvoa. Hankkeessa pitää olla tutkijoita vähintään neljän Pohjoismaan tutkimusorganisaatioista.

Hakijalta edellytetään tohtorintutkintoa (2-7 vuotta tutkinnosta) ja hänen tulee olla rahoituskaudella tutkimusorganisaationsa palkkaama.

Tutkimusprojektiin voi hakea rahoitusta enintään 8 miljoonaa Norjan kruunua (noin 808 000 euroa). Rahoituskausi on 3 vuotta alkaen aikaisintaan heinäkuussa 2023.

NOS-HS:n sihteeristö toimii NordForskin yhteydessä 2022 alkaen. Hakemukset jätetään NordForskin verkkoasiointiin. Hakuaika päättyy 15 marraskuuta 2022 klo 13 Norjan aikaa.

Lisätietoja

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?