Edistymisraportti ja väliraportti

Mikäli Suomen Akatemiasta haetaan rahoitusta ja hakijalla on meneillään olevaa Akatemian rahoitusta, josta ei vielä ole jätetty loppuraporttia, hakemuksen osana verkkolomakkeen välilehdellä täytetään edistymisraportti jokaisesta raportoimattomasta päätöksestä. Edistymisraportissa kuvataan jokaisen käynnissä olevan hankkeen edistyminen ja/tai keskeiset saavutukset sekä miten hanke liittyy haettavaan rahoitukseen. Edistymisraportin täyttämisestä ohjeistetaan tarkemmin hakuohjeessa.

Joissain rahoitusmuodoissa vaaditaan hankkeen aikaista väliraportointia. Väliraportti tehdään verkkoasioinnissa ja se vastaa muodoltaan loppuraporttia. Se ei korvaa loppuraporttia, mutta aiemmin jätettyä väliraporttia voi hyödyntää uuden väli- tai loppuraportin pohjana.

Väliraportti tehdään verkkoasioinnissa alkuperäisen rahoituspäätöksen kohdalta, Raportit-välilehdellä. Valitse Näytä raportoitavat hankkeet (jos hankkeelle ei ole aloitettu raportintekoa) tai jatka keskeneräistä raporttia. Täytä vaadittavat tiedot ja jätä raportti.

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?