Suomen Akatemia mukana Puistofilosofia-viikolla
29.6.2023

Suomen Akatemia mukana Puistofilosofia-viikolla - tervetuloa Ikaalisiin!

Vuosittainen, kaikille avoin ja maksuton Puistofilosofia-viikko järjestetään Ikaalisissa tänä vuonna 18–22.7. Viisipäiväinen ajattelun ja dialogin festivaali järjestetään nyt 13. kertaa. Tapahtuma kokoaa ihmisiä keskustelemaan sokraattiseen tapaan kiinnostavien aiheiden ympärille.

Suomen Akatemia on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Puistofilosofian kanssa. Tällä kertaa Akatemian puhujana festivaaleilla kuullaan yhteiskuntatieteiden tutkijatohtori Olli Pitkästä Helsingin yliopistosta. Pitkänen on tutkinut esoteerista ajattelua filosofiassa 1800-luvulta nykypäivään.

Puistofilosofiassa on tarjolla myös monia muita mielenkiintoisia puhujia ja aiheita. Puistofilosofia-viikon kantavia teemoja ovat tänä vuonna rakkaus, myötätunto ja suvaitsevaisuus.

Ota siis mukaan ystäväsi, viltti ja piknik-kori, ja tule viettämään kesäistä viikkoa Ikaalisten Keskuspuistoon filosofisten keskustelujen äärelle!

Tutustu Puistofilosofia-viikon ohjelmaan: https://puistofilosofia.fi/puistofilosofia-2023/

Viimeksi muokattu 29.6.2023

AKA_FI_vaaka_sininen_RGB.svg

Tietysti.fi on Suomen Akatemian sivusto, jolla esitellään yleistajuisesti tutkimusta ja tutkitun tiedon merkitystä. Suomen Akatemia on tieteen ja tutkimusrahoituksen asiantuntija, joka edistää tutkimuksen asemaa yhteiskunnassa.

Seuraa meitä:
facebook.svg youtube.svglinkedin.svg

Ota yhteyttä

Suomen Akatemian viestintä
viestinta@aka.fi

Lisätietoja Suomen Akatemiasta
www.aka.fi

SAAVUTETTAVUUS

Kysy tieteestä tietosuojaseloste (pdf)

Tietoja evästeistä