Facebook Twitter LinkedIn Email
21.9.2020

Saavutettavuusseloste

Suomen Akatemia pyrkii takaamaan palveluidensa saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Tietysti.fi-sivustoa.

Saavutettavuuden tila

Tietysti.fi-sivusto täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolle tehdään saavutettavuusarviointi syyskuun 2020 lopussa. Arvioinnissa esiin tulleet puutteet ja kehittämiskohteet korjataan sivustolle mahdollisimman pian.

Ei-saavutettavan sisällön listausta koostetaan parhaillaan ja päivitetään tehtyjen korjausten perusteella tälle sivulle niin pian kuin mahdollista.

Nykyisellä sivustolla saattaa olla saavutettavuuspuutteita. Sivuston käyttäjä voi pyytää sisältöä itselleen saavutettavassa muodossa sähköpostitse osoitteesta viestinta@aka.fi.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 18.9.2020.

Selostetta tarkistettiin viimeksi 18.9.2020.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivustollamme? Voit ilmoittaa siitä meille ja antaa saavutettavuuteen liittyvää palautetta.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille sähköpostitse viestinta@aka.fi tai palautekanavassamme https://www.aka.fi/fi/akatemia/hallintovirasto/palaute/.  Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

vaihde 0295 016 000

Viimeksi muokattu 22.9.2020

Tietysti.fi on Suomen Akatemian sivusto, joka kertoo yleistajuisesti Akatemian rahoittamasta tutkimuksesta sekä tieteestä ja tutkimuksesta yleensä. Sivuille kootaan muun muassa tutkijahaastatteluita, tieteen yleisötapahtumia, tiedeuutisia ja tutkimuksesta kertovia taustajuttuja.

Seuraa meitä:
 
Facebook logo  Twitter logo  Youtube logo

Ota yhteyttä

Suomen Akatemian viestintä
terhi.loukiainen@aka.fi

Suomen Akatemian logo

Lisätietoja Suomen Akatemiasta www.aka.fi

SAAVUTETTAVUUS