Paikalliset tutkimusinfrastruktuurit 2022

RRF-rahoituksella tuettavat paikalliset tutkimusinfrastruktuurit valittiin vuonna 2022 toteutettavassa rahoitushaussa. Rahoitettujen hankkeiden joukossa on muun muassa alueellista lumen, jään ja roudan mittausverkostoa kehittävä tutkimusinfrastruktuurihanke sekä poikkitieteellistä tutkimusta lain ja politiikan rajapinnoista edistävä tutkimusinfrastruktuurihanke. Rahoitusta saivat myös esimerkiksi kiertotalouden ja erilaisten jätevirtojen hyödyntämisen tutkimusta tukevien tutkimusinfrastruktuurien hankkeet. Lisäksi rahoituksella tuetaan muun muassa mikro-organismien ja materiaalien tutkimusta edistävää tutkimusinfrastruktuurihanketta sekä proteiinitutkimuksen, genetiikan ja immunologian aloilla toimivia tutkimusinfrastruktuurihankkeita.

Rahoitus myönnettiin yliopistoille, tutkimuslaitoksille ja ammattikorkeakouluille, jotka omistavat kyseiset paikalliset tutkimusinfrastruktuurit. Tutkimusinfrastruktuurit sijaitsevat eri puolella Suomea, katso karttakuva (pdf).

Lue lisää rahoituspäätöstiedotteesta (13.12.2022). Katso myös lista kaikista tuetuista tutkimusinfrastruktuurihankkeista (pdf).

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?