Liikkuvuusyhteistyö Japanin, Saksan tai Manner-Kiinan kanssa -haku 2024

21.8.2024
25.9.2024 klo 16.15 Suomen aikaa
Katso rahoittajakohtaiset tiedot
Tulossa hakuun
  • Hakijana on yksittäinen tutkija. Liikkuvuushakemusta ei voi laatia konsortiomuotoisena.
  • Rahoitusta voi hakea Japanin, Saksan tai Manner-Kiinan kanssa toteutettavien yhteistyöhankkeiden liikkuvuuteen Suomesta Japaniin, Saksaan tai Manner-Kiinaan.
  • Hankkeella täytyy olla sekä suomalainen että ulkomainen/paikallinen vastuuhenkilö, joiden molempien täytyy jättää hakemus omalle rahoittajalleen. Ulkomaisen rahoittajan hakuaika ulkomaisen/paikallisen osapuolen hakemukselle voi päättyä aikaisemmin kuin Akatemian. Akatemian hakuilmoitukseen on merkitty ulkomaisten hakujen päättymispäivät siten kuin ne ovat olleet tiedossa keväällä 2024.

Suomen Akatemia edistää kahdenvälisiin sopimuksiin perustuvalla liikkuvuusrahoituksella suomalaisten tutkijoiden kansainvälistä vuorovaikutusta ja tutkimusympäristöjen kansainvälistymistä. Rahoitus on tarkoitettu suomalaisten ja ulkomaisten tutkijoiden hankeyhteistyön tukemiseksi, käytännössä suomalaisen tutkijan tai tutkimusryhmän jäsenten matka- ja elinkustannuksiin ulkomailla.

Liikkuvuusyhteistyö-haku koskee Japania, Saksaa ja Manner-Kiinaa. Rahoitusta voi hakea tutkijan tai tutkimusryhmän liikkuvuuteen Suomesta ulkomaille.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin rahoitusta käytetään -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielisen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.  

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?