Liikkuvuusapuraha Suomesta Japaniin (JSPS Postdoctoral Fellowship) -haku

21.8.2024
25.9.2024 klo 16.15 Suomen aikaa
Aikaisintaan 1.6.2025
Tulossa hakuun
  • Hakijana on yksittäinen tutkija. Rahoitusta haetaan 12–24 kuukauden vierailuun Suomesta Japaniin.
  • Akatemia toimii hakemusten karsijana Suomessa ja esittää vuosittain yhtä (1) stipendiaattia JSPS:n hyväksyttäväksi. Rahoituksen mitoittamisesta ja maksamisesta vastaa japanilainen tutkimusrahoittaja Japan Society for the Promotion of Science (JSPS).
  • Rahoituksen saanut hakija, stipendiaatti, sitoutuu noudattamaan JSPS:n rahoitusehtoja ja raportointiohjeita.

Suomen Akatemia edistää kahdenvälisiin sopimuksiin perustuvalla liikkuvuusrahoituksella suomalaisten tutkijoiden kansainvälistä vuorovaikutusta ja tutkimusympäristöjen kansainvälistymistä.

Liikkuvuusapurahahaku koskee Japania (JSPS Postdoctoral Fellowship). Rahoitusta voi hakea tutkijan omaan liikkuvuuteen Suomesta Japaniin. Rahoitus on henkilökohtainen apuraha.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin rahoitusta käytetään -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielisen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.  

Avaa kaikki

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?