Siirry pääsisältöön
8.1.2021

Tieteen päivät on täällä! Tule mukaan seuraamaan monitieteistä ohjelmaa

Suomen suurin tiedetapahtuma Tieteen päivät järjestetään 13.–17.1.2021 verkossa. Tieteen päivien monitieteinen ohjelma tarjoaa viiden päivän ja yhden yön ajan kiehtovia keskusteluja, sessioita, luentoja, väittelyitä ja haastatteluja suorina lähetyksinä sekä videotallenteina ja podcasteina.

 Takaapäin kuvattu kameramies sekä yleisöä taustalla

Vuonna 2019 Tieteen päivien ohjelmaa seurattiin myös paikan päällä. Tänä vuonna Tieteen päiviä vietetään poikkeuksellisesti kokonaan verkossa. Kuva: Aino-Sofia Orjasniemi.

Tieteen päivät on suurelle yleisölle suunnattu ja kaikki tieteenalat kattava tiedetapahtuma, jossa eri alojen tutkijat kertovat laaja-alaisesti tieteestä ja tutkimuksesta sekä tieteen mahdollisuuksista. Tämän vuoden teema on Hyvä ja paha tieto. Teeman ympärille rakentuva ohjelma tarjoaa näkökulmia muun muassa tiedon eri lajeihin, biologiseen monimuotoisuuteen, tähtitieteen historiaan ja ilmastonmuutoksen kulttuurivaikutuksiin. Tieteen päivät on osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021.

Tapahtuman suoria lähetyksiä pääset seuraamaan YouTubesta Tiede-tv kanavalla.

Lisätietoja löydät tapahtuman verkkosivuilta.

Viimeksi muokattu 8.1.2021

Tietysti.fi on Suomen Akatemian sivusto, joka kertoo yleistajuisesti Akatemian rahoittamasta tutkimuksesta sekä tieteestä ja tutkimuksesta yleensä. Sivuille kootaan muun muassa tutkijahaastatteluita, tieteen yleisötapahtumia, tiedeuutisia ja tutkimuksesta kertovia taustajuttuja.

Seuraa meitä:
 
Facebook logo  Twitter logo  Youtube logo

Ota yhteyttä

Suomen Akatemian viestintä
terhi.loukiainen@aka.fi

Suomen Akatemian logo

Lisätietoja Suomen Akatemiasta www.aka.fi

SAAVUTETTAVUUS