EN

Strategisen tutkimuksen ratkaisukortit

Tutustu strategisen tutkimuksen ratkaisukortteihin, jotka esittelevät ilmiölähtöisesti koko strategisen tutkimuksen kirjon. Kortit tarjoavat tutkimukseen perustuvia ratkaisuja ja auttavat löytämään asiantuntijoita, joilla on uusin tutkimustieto ja siihen perustuvia politiikkasuosituksia yhteiskuntamme ajankohtaisiin kysymyksiin.

Alla voit tutustua uuteen, päivitettyyn ratkaisukorttipakkaan. Ratkaisukorttien uusi versio julkaistiin 11.12.2019 Tulevaisuusvaliokunnan julkisessa kuulemistilaisuudessa eduskunnassa.

Uusiin kortteihin on lisätty mukaan linkkejä strategisen tutkimuksen hankkeiden tuottamiin politiikkasuosituksiin helpottamaan tutkitun tiedon löytymistä. Lisäksi hankkeiden verkkosivuille ja twitter-tileille pääse nyt kätevästi siirtymään korttien linkkien kautta.

Korttipakka on tehty päättäjien, päätöksentekoa valmistelevien, median ja kaikkien yhteiskuntakehityksestä kiinnostuneiden käyttöön. Ratkaisukorttien ensipainos julkaistiin helmikuussa 2018 strategisen tutkimuksen Ratkaisuja tieteestä -vuosikonferenssissa.

Toistaiseksi kortit toimivat parhaiten Internet Explorer- ja Firefox-selaimilla.

Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »