Verkkokysely on päättynyt – kiitos ehdotuksista!

Suomen Akatemia ja Strategisen tutkimuksen neuvosto (STN) keräsivät marraskuun aikana ehdotuksia uusiksi akatemiaohjelmien aiheiksi ja strategisen tutkimuksen teemoiksi. Ehdotuksia kerättiin kaikille avoimen nettikyselyn kautta. Ensi kertaa käytössä ollut kyselyalusta mahdollisti ehdotusten jättämisen lisäksi myös niiden kommentoinnin.

Kyselyn kautta saimme ehdotuksia yhteensä 200 kappaletta. 566 henkilöä kirjautui kyselyn käyttäjäksi. Erityisen ilahduttavaa oli seurata ehdotusten ympärille syntynyttä vilkasta keskustelua; ehdotuksia kommentoitiin yhteensä 355 kertaa ja ehdotuksia kannatettiin 1462 kertaa.  Ehdotusten kirjo oli laaja eri aiheita ja tieteenaloja kattaen ja niitä monin tavoin yhdistäen. Syntynyt keskustelu laajensi aiheita ja toi niihin uusia sisältöjä ja näkökulmia yli tutkimusalarajojen.

Kerätyn aineiston käsittely ja jatkotyöstäminen jatkuu sekä akatemiaohjelmien että strategisen tutkimuksen teemojen osalta joulukuussa ja 2018 keväällä. Kerättyjä ehdotuksia käytetään myös tulevien vuosien teema- ja ohjelmasuunnittelun tukena. Kyselyn tuottamat ehdotukset julkaistaan ilman henkilö- ja organisaatiotunnisteita verkkosivuillamme. Materiaali arkistoidaan anonymisoituna mahdollisuuksien mukaan myös Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon myöhempää tutkimus- ja opetuskäyttöä varten.  

Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille!

Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »