SV EN

Luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen toimikunnan toiminta

Luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen toimikunta tukee korkeatasoista ja eettisesti kestävää tutkimusta, tieteellisten läpimurtojen syntymistä sekä uusia monitieteisiä tutkimusaiheita ja lähestymistapoja etsivää tutkimusta.

Toimikunta kannustaa tutkijoita tieteellisesti kunnianhimoiseen tutkimustyöhön, uusiin avauksiin ja tutkimuksellisen riskin ottoon, tavoitteenaan uraa uurtavan tieteen tukeminen. Toimikunta edistää kansainvälisesti vetovoimaisten tutkimusympäristöjen luomista ja kansainvälisesti kilpailukykyisen tutkijakunnan kehittymistä ottaen huomioon Suomen tutkimuksen vahvuusalueet sekä tutkimus- ja innovaatiojärjestelmän tarpeet.

Toimikunta osallistuu tarveharkinnan perusteella eurooppalaisten ja pohjoismaisten yhteistyöohjelmien toteutukseen avatakseen suomalaisille tutkijoille kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia tutkimuksen laadun ja vaikuttavuuden lisäämiseksi.

Toimikunta kehittää omaa toimintaansa seuraamalla ja analysoimalla aktiivisesti rahoituspäätöstensä ja strategisten toimenpiteidensä vaikutuksia ja vaikuttavuutta sekä asiakastyytyväisyyttä. Toimikunta tekee säännöllisesti muun muassa selvityksiä eri rahoitusmuotojen osalta. Toimikunta seuraa myös luonnontieteiden ja tekniikan alojen arviointipaneelien palautetta. Tästä voit ladata yhteenvedon palautteesta vuoden 2019 syyshaun osalta.

Lisätietoja luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen toimikunnan toiminnasta

Lisätietoa

vastuualueen johtaja Suomen Akatemiassa
Susan Linko
puh. 029 533 5066

vastuualueen viestintävastaavat
Minna Räisänen ja Jukka Tanskanen
puh. 029 533 5072 ja 029 533 5071

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)aka.fi

Viimeksi muokattu 25.8.2020
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
SAAVUTETTAVUUS »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »