SV EN

Biotieteiden, terveyden ja ympäristön tutkimuksen toimikunta

Biotieteiden ja ympäristöntutkimuksen toimikunta sekä terveyden tutkimuksen toimikunta yhdistyivät vuoden 2019 alussa. Uusi Biotieteiden, terveyden ja ympäristön tutkimuksen toimikunta aloitti toimintansa 1.1.2019.

Toimikunta edustaa laajasti biotieteitä sekä terveyden ja ympäristön tutkimusta. Sen tutkimusalat ovat perustutkimuksellisia ja luovat välttämätöntä pohjaa myös lähempänä sovelluksia oleville tutkimusaloille. Toimikunnan edustamilla aloilla tyypillistä on tieteidenvälinen tutkimus.

Toimikunta myöntää rahoitusta tutkimukseen ja tutkijoille omilla toimialoillaan. Rahoituspäätösten tärkein peruste on tutkimussuunnitelman tieteellinen laatu, jota arvioidaan kansainvälisellä vertaisarvioinnilla. Toimikunta seuraa myös biotieteiden, terveyden ja ympäristön alojen arviointipaneelien palautetta. Tästä voit ladata yhteenvedon palautteesta vuoden 2019 syyshaun osalta. Tutkijatohtoreiden kohdalla kiinnitetään huomiota hakijan pätevyyteen, itsenäistymiseen sekä kansainväliseen liikkuvuuteen. Akatemiatutkijoilta edellytetään pätevyyttä, itsenäisyyttä, nousujohteista uraa ja uusiutumiskykyä. Tutustu tarkemmin toimikunnan rahoituskohtaisiin linjauksiin.

Toimikunta seuraa rahoittamansa tutkimuksen tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta vuosittain tutkimusraporttien avulla sekä laatimalla selvityksiä eri rahoitusmuodosta ja tutkimusaloista. Lisäksi toimikunta tapaa rahoittamiaan tutkijoita säännöllisesti.

Lisätietoja biotieteiden, terveyden ja ympäristön tutkimuksen toimikunnan toiminnasta

Viimeksi muokattu 26.8.2020
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
SAAVUTETTAVUUS »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »