EN
FinCEAL tietokanta

FinCEAL tietokanta

FinCEAL+ Infobank on kaikkia tieteenaloja koskeva tietokanta. Se perustuu tutkijoiden antamiin perustietoihin Afrikkaan, Aasiaan, Latinalaisen Amerikkaan ja Karibiaan liittyvästä tutkimusyhteistyöstä. Tietokannassa on tällä hetkellä 150 rekisteröityä tutkimushanketta.

Infobankia ylläpitää FinCEAL+ eli Developing Finnish Science, Technology and Innovation between Europe, Africa, Asia and the LAC Region -hanke, jota rahoittaa Opetus- ja Kulttuuriministeriö ja sitä koordinoi suomalaisten yliopistojen kehitysyhteistyöverkosto UniPID.

FinCEAL+ Infobankin tavoitteena on lisätä Suomessa tehtävän tutkimuksen näkyvyyttä kansallisesti ja kansainvälisesti. Infobank korostaa suomalaista osaamista edellä mainituilla maantieteellisillä alueilla. Lisäksi se tarjoaa viranomaisille ja kansainvälisille verkostoille tietoa suomalaisten tutkimushankkeista. 

Infobank

  • helpottaa tiedonvaihtoa ja viestintää. Se toimii kansallisena tiedonjakokanavana rahoitus- ja yhteistyömahdollisuuksiin sekä muihin tapahtumiin liittyen.
  • lisää suomalaisten mahdollisuuksia tutkimusyhteistyöhön Afrikan, Aasian ja Latinalaisen Amerikan-Karibian -alueilla. Infobankin avulla potentiaaliset ulkomaiset yhteistyökumppanit voivat etsiä ja kartoittaa suomalaisia osaajia.
  • tarjoaa ministeriöille ja ulkomailla oleville edustustoille mahdollisuuden muodostaa nopeasti kuva suomalaisesta tutkimusyhteistyöstä tietyllä alueella.
  • edistää suomalaisten tutkimuslaitosten tutkimuksen ja      valmiuksienkehittämishankkeiden avoimuutta ja lisää hankkeiden näkyvyyttä.
Viimeksi muokattu 12.7.2016
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »