SV EN

European University Institute (EUI)

European University Institute, tohtoriohjelma ja tutkijavierailut

European University Institute (EUI) avaa vuosittain haun tohtoriohjelmiin. Firenzessä toimiva instituutti tarjoaa tutkijankoulutusta historian ja kulttuurintutkimuksen, taloustieteen, oikeustieteen sekä yhteiskuntatieteiden aloilla.

EUI:n tohtoriohjelma on nelivuotinen. Sen pääasiallinen opetuskieli on englanti. Ohjelmaan valittujen jatko-opiskelijoiden odotetaan valmistelevan väitöskirjansa tohtoriohjelman aikana. EUI tukee erityisesti kansainvälistä ja vertailevaa tutkimusta, mutta tutkimuksen ei tarvitse käsitellä yksinomaan eurooppalaista historiaa tai yhteiskuntaa. EUI tarjoaa jatko-opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja monitieteellisessä tutkijayhteisössä. EUI:ssa aloittaa vuosittain noin 160 uutta jatko-opiskelijaa. Suomalaisista yliopistoista pyritään valitsemaan 3–5 jatko-opiskelijaa. Suomen Akatemia tukee EUI:hin valittuja suomalaisia jatko-opiskelijoita apurahoin, jonka suuruus on 2125 euroa kuukaudessa (2525 euroa, jos huollettavana alaikäisiä lapsia).

EUI voi ottaa kerrallaan vastaan myös muutaman Suomen Akatemian rahoittaman akatemiatutkijan ja tutkijatohtorin tutkimustyöhön EUI:ssa 1–2 vuoden ajaksi. Tutkimusjaksoa haetaan osana akatemiatutkijan ja tutkijatohtorin rahoitusta. Hakijoita pyydetään etukäteen tutustumaan EUI:n tutkimukseen sekä ottamaan yhteyttä EUI-asioista vastaavaan tiedeasiantuntijaan Akatemiassa.

Viimeksi muokattu 5.6.2020
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »