SV EN

Tieteellinen raportointi

Tutkimusraportti

Rahoitusta saanut tutkija raportoi tutkimustyöstään Suomen Akatemialle verkkoasioinnissa rahoituskauden päättymistä seuraavan vuoden kesäkuun 1. päivään mennessä.

Tutkimusraportti laaditaan kaikista Akatemian tutkimusmäärärahapäätöksistä. Raportointijakso on päätöksen rahoituskausi.  Eri rahoitusmuotoja koskevat erityisohjeet löytyvät sähköisestä asioinnista.

Akatemian raportoidessa toiminnastaan tutkimusrahoituksen vaikuttavuuden seuranta on yhä tärkeämpää. Tämän takia on keskeistä, että tutkimusraportti täytetään kaikilta osin. Varsinkin julkaisut ja muut tuotostiedot sekä tutkijavierailut ovat ensiarvoisen tärkeitä tietoja.
Tutkimusraportti voidaan laatia suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Tutkimusraporttia ei voi toimittaa sähköpostilla.

Raportoinnista vastaa tutkimushankkeen vastuullinen johtaja. Konsortion vastuullinen johtaja jättää tieteellisen raportin koko konsortion puolesta. Tutkimuksen suorituspaikka toimittaa Akatemialle hankkeen varainkäyttötiedot menolajeittain ja henkilötyötiedot osana maksatuspyyntöä kolme kertaa vuodessa.

Edistymisraportti

Mikäli Suomen Akatemiasta haetaan rahoitusta päätöksessä mainitun rahoituskauden voimassaoloaikana tai rahoituskauden päättymisen jälkeen, mutta kuitenkin ennen tutkimusraportin toimittamista, tulee hakijan jättää edistymisraportti jokaisesta raportoimattomasta päätöksestä uuden hakemuksen liitteenä. Edistymisraportti ei korvaa tutkimusraporttia.

Viimeksi muokattu 26.4.2017
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »