SV EN

Akatemiaohjelma: Elämän molekulaariset säätelyverkostot (R'Life), konsortiot -kutsuhaku jatkoon valituille konsortioille

5.8.2019
4.9.2019 klo 16.15 Suomen aikaa
1.1.2020-31.12.2023
Käsittelyssä
  • Haun kokonaisrahoitus enintään 6 miljoonaa euroa
  • Hakijana aiehaussa jatkoon valittu konsortio

Elämän molekulaariset säätelyverkostot -ohjelman tavoitteena on ymmärtää laajempia kokonaisuuksia genomin toiminnasta ja sen rakenteesta. Ohjelma lisää tietoa siitä, miten erilaiset mekanismit luovat kontakteja genomin eri osien ja geeniverkostojen välille, ja miten nämä yhteydet ohjaavat elämän toimintoja. Ohjelmamuistiossa esitellään tarkemmin tämän ohjelman tausta, tavoitteet, aihealueet ja arvioinnin kriteerit. Lue koko hakuilmoitus ja arviointikriteerit alta.

Rahoitusta voivat hakea Elämän molekulaariset säätelyverkostot (R'Life) -ohjelman aiehausta  jatkoon valitut konsortiot. Hankkeen vastuullisen johtajan tulee olla tohtorin tutkinnon suorittanut tai professorin tai dosentin tasoinen tutkija.

Ohjelmassa on varauduttu rahoittamaan tutkimushankkeita yhteensä 6 miljoonalla eurolla. Kukin konsortio voi hakea Akatemialta rahoitusta yhteensä enintään miljoona euroa. Konsortion yksittäisen osahankkeen osuus voi olla enintään 70 prosenttia konsortiolle haetusta kokonaissummasta.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA), tutustu huolellisesti sekä alla olevaan hakuilmoitukseen että Lue myös -osion sisältöön ja erityisesti rahoitusehtoihin. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen (rahoituksen käytön yleisten ehtojen ja ohjeiden) ollessa ristiriidassa, rahoituksen käytön yleisten ehtojen ja ohjeiden sisältämä teksti on aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta. Voit tulostaa tai tallentaa sen pdf:nä alla olevasta napista.Tulosta tai tallenna hakuilmoitus
Viimeksi muokattu 5.9.2019
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »