SV EN

Hakemuksen täydentäminen

Jätettyä hakemusta voi ennen hakuajan päättymistä täydentää verkkoasioinnissa (SARA) tekemällä tarvittavat muutokset ja tallentamalla sen (save). Tästä jo jätetyn hakemuksen uudelleen tallentamisesta ei tule sähköpostivahvistusta. 

Jos huomaat hakuajan päätyttyä merkittäviä puutteita hakemuksessa, ota välittömästi yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön, jolloin hakemus voidaan avata täydennettäväksi. Kun olet täydentänyt hakemusta, sinun tulee jättää (submit) se uudelleen. Uudelleen jättämisestä saat sähköpostivahvistuksen. Täydennys otetaan huomioon, jos se on mahdollista hakemuksen arviointi- ja päätöksentekoprosessin kannalta. Merkittävä täydennys hakemukseen voi olla esimerkiksi ulkomaisen yliopiston kutsukirje. 

Uusia liitteitä ei tule jättää niin sanotun lisätietotoiminnon kautta, sillä näin toimitetut liitteet eivät päivity osaksi hakemusta.

Konsortiohakemuksen täydentämisessä on otettava huomioon, että yhteisen konsortiohakemuksen jättäminen (submit application) on mahdollista vasta kun kaikki osahankkeiksi ilmoitetut hakemukset on merkitty valmiiksi.  Tutustu myös konsortiohakemuksen ohjeisiin ja verkkoasioinnin ohjeisiin.

Jos saat hakemuksen jättämisen jälkeen muualta rahoitusta Akatemiasta haettuun tarkoitukseen, sinun tulee viipymättä ilmoittaa tästä.  

Viimeksi muokattu 9.5.2019
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »