Ohjelmajohtajat valittu strategisen tutkimuksen ohjelmille

18.11.2019

Strategisen tutkimuksen neuvosto (STN) on päättänyt valita seuraavat osa-aikaiset ohjelmajohtajat neljälle syksyllä 2019 käynnistyneelle ohjelmalleen:

  • Professori Helena Kahiluoto (LUT-yliopisto): Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD)  sekä Julkisen vallan muuttuva rooli ja yhteiskunnan ohjaamisen mahdollisuudet (STEER)
  • Dosentti Minna Lammi (Helsingin yliopisto): Kulttuuri teknologisoituvassa yhteiskunnassa (CULT)
  • Dosentti Asta Salmi (Aalto-yliopisto): Innovatiiviset materiaalit ja palvelut resurssiviisauden ja kestävän kehityksen edistäjinä (IMPRES)

Ohjelmajohtajan tehtävinä on rakentaa ohjelmakokonaisuutta yhteistyössä johtamansa ohjelman hankkeiden kanssa; edistää toiminnallaan myös yhteistyötä strategisen tutkimuksen ohjelmien välillä; vastata yhdessä muiden ohjelmajohtajien kanssa ohjelmien yhteisen toiminnan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä vahvistaa toiminnallaan strategisen tutkimuksen yhteiskunnallista vaikuttavuutta yhdessä muiden ohjelmajohtajien ja Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen vastuualueen (ST) kanssa.

STN painotti ohjelmajohtajavalinnassa monitieteistä substanssiosaamista ohjelman teemoista, johtamis- ja koordinointikokemusta monialaisissa verkostoissa sekä soveltuvuutta tehtävän hoitamiseen. Lisäksi hakijalla on johtamansa ohjelman konsortiojohtajien tuki. Valitut henkilöt ovat dosentin tai professorin tasoisia. Ohjelmajohtajat ovat palvelussuhteessa taustaorganisaatioonsa.

Lisätietoja

tiedeasiantuntija, strateginen tutkimus
Milja Saari
puh: 029 533 5123
etunimi.sukunimi(a)aka.fi

Viimeksi muokattu 18.11.2019
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »