Meriroskahaastekilpailuun ehtii vielä osallistua

23.3.2018

Meriroskahaaste etenee, ja nyt on loppukirin aika! Suomen ympäristökeskuksen haastekilpailussa etsitään ratkaisuja, jotka vähentävät Itämereen päätyvän roskan, kuten muovin, määrää. Kilpailu on kaikille avoin, ja sen voittaja tai voittajat saavat yhteensä 32 000 euroa ratkaisunsa toteuttamiseen. Lisäksi kolmelle valikoidulle finalistille on luvassa ilmainen joukkorahoituskampanja.

Vielä on muutama viikko aikaa osallistua, sillä ilmoittautumisaika päättyy 15.4. Nyt on siis korkea aika ottaa haaste vastaan ja osallistua kilpailuun ilmoittamalla ratkaisunsa osoitteessa http://www.meriroskahaaste.fi/

Ratkaisu voi liittyä esimerkiksi ihmisten käyttäytymisen muutokseen, kiertotalouteen, tuote- ja pakkaustekniikkaan tai johonkin muuhun Itämeren roskaantumisen kannalta merkittävään asiaan. Ratkaisun ei ole siis pakko olla teknologinen, vaan se voi olla esimerkiksi uudenlainen, fiksu tapa toimia. Kilpailuun voi osallistua yksin tai tiiminä.

Keskusteluun Meriroskahaasteesta voi osallistua somessa tunnisteella #meriroskahaaste. Tiimikumppaneita voi etsiä kilpailun Facebook-ryhmästä osoitteessa https://www.facebook.com/groups/meriroskahaaste/.

Kilpailusta kannattaa myös vinkata kavereille. Valmiita materiaaleja tähän on haasteen nettisivuilla.

Viimeksi muokattu 23.3.2018
Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
SAAVUTETTAVUUS »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »