SV

Kiinnostaako maine, muhkea rahapalkinto ja yliopisto-opiskelupaikka ilman pääsykoetta?

Osallistu vuoden 2012 Viksuun!

Lukiolaisten Viksu-tiedekilpailun viidestoista kierros on käynnistynyt. Suomen Akatemia jakaa parhaille kilpailutöille, aktiivisille ja/tai kilpailussa hyvin menestyneille kouluille sekä töitä ohjanneille opettajille rahapalkintoja yhteensä 30 000 euron arvosta. Lisäksi Viksu-voittajat voivat saada opiskelupaikan yliopistosta ilman pääsykoetta. Kilpailutyön tekeminen kannattaa aloittaa nyt!

Vuoden 2012 Viksun osallistumisohjeet

Viksussa on kaksi kilpailusarjaa

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

- Kansallista ylioppilastutkintoa suorittavat opiskelijat ja
- Kansainvälistä ylioppilastutkintoa (IB-tutkintoa) suorittavat opiskelijat.

Kansallista ylioppilastutkintoa suorittavat opiskelijat voivat osallistua vain kansalliseen sarjaan ja kansainvälistä ylioppilastutkintoa (tai muuta erityistutkintoa) suorittavat opiskelijat vain kansainväliseen sarjaan. Palkitsemme molemmista sarjoista 5-7 parasta kilpailutyötä.

Terveydeksi 2012 -teemapalkintokilpailu

Tänä vuonna jaetaan 1 000 euron arvoinen Terveydeksi 2012 -teemapalkinto parhaalle terveystiedon työlle. Teemakilpailuun osallistuva työn tulee täyttää Viksu-työn peruskriteerit.

Seuraa Viksua Facebookissa

Viksulla on oma sivu sosiaalisen median Facebook-palvelussa, ks. täältä http://www.facebook.com/pages/Helsinki-Finland/Viksu/109397132415659

Suosittelemme, että kaikki vuoden 2010 Viksuun osallistuvat opiskelijat ja myös heidän opettajansa kirjautuisivat Viksun Facebook-sivulle. Ideana on seurata kilpailukierroksen tiedotusta, verkostoitua ja saada mahdollista tukea kilpailutyön tekemiseen tätä kautta.

Tehdäänkö teidän koulussanne kursseilla harjoitustöitä tai tutkielmia?

Jos olet osallistunut esimerkiksi koulusi tutkielmakurssille, voit muokata kurssityösi Viksun kilpailutyöksi. Joissakin kouluissa Viksu-työllä voi myös korvata jonkin kurssin. Kannattaa jutella asiasta opettajan kanssa.

Kilpailumme tekee tiedettä tunnetuksi nuorten keskuudessa, herättää nuorten kiinnostusta tieteeseen ja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla omia taitoja tieteellisen työn parissa. Oletko sinä yksi seuraavista voittajista?

Lisätietoja:
Tiedottaja Terhi Loukiainen
p. (09) 7748 8385
terhi.loukiainen(at)aka.fi

Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »