EN

Kaivostoiminnan yhteiskunta- ja ympäristövastuu aiheena kansainvälisessä seminaarissa

1.11.12

Tutkijat, poliitikot ja kaivosalan edustajat kokoontuvat marraskuussa miettimään, minkälaista on kaivosalan vastuullinen liiketoiminta ja miten sitä voi toteuttaa globaalissa toimintaympäristössä. Konferenssissa käsitellään muun muassa sitä, miten kaivoksen ja sen lähiyhteisön suhteita voisi hoitaa ja mitä vastuullinen kaivostoiminta itse asiassa merkitsee eri yhteiskunnallisissa ja kulttuurisissa yhteyksissä.

Kaksipäiväinen konferenssi pidetään Dipolissa, Espoossa 27.-28.11. Puhujina ovat muun muassa ministerit Heidi Hautala ja Jyri Häkämies, professori David Brereton (University of Queensland, Australia), johtaja Karybek Ibraev (Centerra Gold Inc) ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Froydis Cameron (Anglo American).

Konferenssin järjestävät Itä-Suomen yliopisto, Gaia Group ja Työ- ja elinkeinoministeriö. Tilaisuus on osa Suomen Akatemian rahoittaman tutkimushankkeen toimintaa. Hankkeessa tutkitaan suomalaisia kaivosyhteisöjä globaalissa muutoksessa. Tutkimukseen osallistuu tutkijoita Itä-Suomen ja Jyväskylän yliopistoista.

Lisätietoja ja ohjelma:

Lisätietoa kaivostutkimuksesta:

Seuraa meitä:
FacebookTwitterYoutubeLinkedInSlideShare
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
TIETOSUOJA »
YHTEYSTIEDOT JA LASKUTUS »
KYSYMYKSET JA PALAUTE »