SV EN

Akatemia työpaikkana

Tavoitteemme on, että Suomen Akatemia koostuu parhaista mahdollisista asiantuntijoista, ja haluamme vastaavasti tarjota heille parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet.

Suomen Akatemia on tieteen ja hallinnon ammattilaisten arvostettu työpaikka, jota työntekijät kuvailevat muun muassa sanoilla luotettava, asiantunteva, kansainvälinen ja osaava. Akatemia on Suomen keskeisimpiä tiedepoliittisia asiantuntijoita ja kansainvälisen tutkimusyhteistyön kehittäjiä. Tästä toiminnasta sekä laatuun perustuvasta pitkäjänteisestä rahoituksesta olemme saaneet sidosryhmiltämme kiitosta.

Akatemian menestyksen takana on laaja joukko monipuolisia ja kunnianhimoisia alansa asiantuntijoita. Tavoitteena on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö, joka viihtyy työssään. Akatemiassa on erinomaiset mahdollisuudet työtehtävissä kehittymiselle sekä osaamisen vahvistamiselle. Työhyvinvointi on meille tärkeä asia, ja pidämme siitä huolta niin kulttuurin, liikunnan kuin arkisen ergonomiankin keinoin. Virastossamme noudatetaan joustavaa työaikaa ja Akatemiassa on mahdollista tehdä etätyötä.

Suomen Akatemian työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla ja valtion sähköisessä rekrytointijärjestelmässä http://www.valtiolle.fi/

Akatemian työntekijöitä:

Viimeksi muokattu 21.8.2017
Seuraa meitä:
FacebookSlideshareTwitterYoutube
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
YHTEYSTIEDOT, LASKUTUS  JA
REKISTERISELOSTEET»
KYSYMYKSET JA PALAUTE »