FI EN

”Möjligheten att distansarbeta effektiverar arbetet och gör det lättare att kombinera arbets- och familjeliv”

Vetenskapsrådgivare

Tekn.dr Outi Oila arbetar som vetenskapsrådgivare vid enheten för naturvetenskaplig och teknisk forskning.

”Jag har disputerat inom kemi, men efter examen ville jag inte bli forskare utan arbeta med administrativa uppgifter. Som vetenskapsrådgivare hör det till mina uppgifter att föredra akademiprojekt och leda föredragningsgruppen och numera också utlysningsgruppen som en ny uppgift. Dessutom sköter jag enhetens informationsverksamhet. Mitt personliga vetenskapliga ansvarsområde är kemi, inom vilket det utses talrika bedömningspaneler.”

”I mitt jobb krävs en viss exakthet, samarbetsförmåga och planmässighet. Man ska kunna hålla i många trådar samtidigt. Jag deltar också i internationella arbetsgrupper och reser några gånger om året till Bryssel i EU-ärenden.”

”Finlands Akademi är en god och uppskattad arbetsgivare som erbjuder en för vår tid förhållandevis stadig arbetsplats. Det bästa i mitt jobb är att organisera saker och ting och att kunna arbeta självständigt – men också samarbeta. Andan är god och det är roligt att arbeta här. Akademin är en flexibel arbetsgivare och också min chef har beaktat mina personliga önskemål. För närvarande gör jag sex timmars arbetsdag och arbetar en dag i veckan hemma. Möjligheten att distansarbeta effektiverar arbetet och gör det lättare att kombinera arbets- och familjeliv.”

Senast ändrad 12.3.2015
  • FINLANDS AKADEMI
  • Hagnäskajen 6
  • PB 131
  • 00531 Helsingfors
Följ oss:
FacebookSlideshareTwitterYoutube
VÄXEL 0295 335 000
REGISTRATORS-
KONTOR
0295 335 049
FAX 0295 335 299
   
E-POST fornamn.efternamn@aka.fi
ÖPPETTIDER mån–fre 8.00–16.15
   
SÖK MEDARBETARE »
KONTAKTINFORMATION & FAKTURERING»
FRÅGA OCH TYCK TILL »